duminică, 25 aprilie 2010

Crazy Heart (2009)

  Un film cu 2 Oscaruri si cu Jeff Bridges pe care-l admir de cand ma stiu, nu avea cum sa nu-mi atraga atentia chiar daca subiectul este destul de departe de "simtirea" noastra prea balcanica: "viata si opera" unui artist country, ajuns la 57 de ani falit si alcoolic.
  Bad Blake(Jeff Bridges) este o ruina! Canta pe unde mai poate sa prinda contracte si traieste pentru a bea si a fuma excesiv. Intamplarea face sa o cunoasca pe mai tanara  Jean(Maggie Gyllenhaal) si pe fiul de 4 ani al acesteia. Nu trebuie sa fii deloc intuitiv ca sa-ti dai seama ca aceasta ii va schimba ireversibil viata. Cam asta e tot filmul, insa felul in care Jeff Bridges isi face rolul.... asta e de vazut, intr-adevar! Omul isi merita Oscarul cu prisosinta mai ales ca-l incearca Academia cu nominalizarile de vreo 40 de ani.
  In concluzie, un film bun in care avem placerea sa-l revedem si pe Robert Duvall sau pe  Colin Farrell intr-un rol destul de.... nepotrivit, ca sa nu folosesc un cuvant tare. Nota este.... usor peste 7. Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu