joi, 25 februarie 2010

Quid Pro Quo (2008)

  Filmul este o calatorie intr-o lume bizara,a fetisurilor si psihozelor sociale.
  Isaac Knott(Nick Stahl) este un radio-reporter paralizat in urma unui accident rutier in care parintii sai au murit. In incercarea sa de a afla mai multe despre un grup ciudat de indivizi care umblau in scaun cu rotile desi erau perfect functionali, o va cunoaste pe Fiona(Vera Farmiga). Intre ce doi se dezvolta repede o relatie moment in care aflam ca tipul, desi paraplegic este funcional din punct de vedere sexual.
    In paralel, eroul nostru se simte irezistibil atras de o pereche de pantofi dintr-o vitrina. Incaltandu-i observa ca-si poate misca picioarele. Bucurie mare pentru el, bucurie mica pentru ea. Relatia lor  se altereaza treptat si aflam de la Fiona ca, de fapt, ea este "paralizata in interior dar obligata sa traiasca intr-un corp umblator". Astfel ca incearca sa-l convinga pe Isaac sa o ajute sa devina paraplegica prin inteparea unei anumite vertebre. Interesant, nu-i asa?

   "Obisnuiam sa cred ca daca ne-ar vedea extraterestrii cum mergem ca, mai apoi, sa-i vada pe paralitici cum merg in scaune cu rotile, vor crede ca acestia din urma sunt regi si regine pentru ca au rampe speciale si nu trebuie sa se ridice vreodata." mai zice ea, Fiona.
      Filmul e bun, Vera Farmiga e mai buna.Merita7.
      Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu