luni, 22 martie 2010

Order of Chaos (2010)

   Filmul se vrea ce nu poate fi! Se vrea original si inovator dar nu este decat un conglomerat de imagini si sunete psihedelice mult prea puternice. Conflictul dintre doi tineri avocati de succes vrea sa induca ideea relativitatii binelui sau raului , functie de perspectiva. Filmat din mii de unghiuri, filmul abunda in simboluri si mesaje subliminale insa, fiind atat de multe si des folosite, nu ramai cu nimic. Personal cred ca a devenit o moda in arta, sa blamezi societatea eminamente capitalista fara a oferii nimic in schimb. Gata, am inteles! Capitalismul duce la egocentrism, stim prea bine asta, insa care e solutia? Sunt de acord sa distrugem, sa desfiintam, sa defaimam dar sa punem si altceva in loc.
  Productia e din categoria "drogat da, beat poate , treaz niciodata". Nu vad niciun motiv ca cineva perfect functional la cap, sa-si piarda o ora si jumatate vizionand acest film. Mentionez ca l-am putut urmarii dupa cel putin 3 sticle de vin asezonate cu cateva portii generoase de Jack Daniel's. Totusi pentru ca regizorul e la prima incercare iar distributia isi face, in mare masura, bine treaba am sa-i dau nota de trecere.
Rhys CoiroMilo Ventimiglia dar si Mimi Rogers fac roluri acceptabile, peste medie, insa nota ramane 5. Ar fi putut fi un film bun, dar nu este!
     Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu