joi, 25 martie 2010

Possession (2009)

  Ideea care sta la baza povesti este exceptionala desi nu tocmai originala, filmul fiind un remake dupa o creatie japoneza. Din pacate, realizarea celor doi regizori suedezi nu este cea mai reusita desi filmul are cadre foarte frumos trase, care impresioneaza ochiul.
  Sarah Michelle Gellar este Jess, o femeie fericita. Are sotul perfect, casa perfecta, job-ul perfect. Mai putin perfect este cumnatul Roman (Lee Pace), violent si implicit certat cu legea. El locuieste cu prea-fericita familie treaba deloc pe placul doamnei, astfel ca dupa un oarecare conflict acesta pleaca in mare graba. Asa de grabit incat face un mare accident, in cealalta masina implicata fiind?- ati ghicit!- frati-su. Amandoi intra in coma iar dupa 3 saptamani cel rau se trezeste. Doar ca nu mai e violent deloc, ba mai mult, zice ca e celalalt. Adica frati-su alias sotul doamnei. Si culmea, reuseste s-o convinga cumva ca, intr-un mod cu totul straniu, personalitatea blajinului frate a trecut in corpul sau. Urmeaza o mare dragoste rezultatul fiind o sarcina. Doar ca Jess, in frenezia cumparaturilor pentru camera copilului va descoperi ca totul e un fals, violentul cumnat fiind indragostit dintotdeauna de prea frumoasa ex-ucigasa de vampiri si gelos fiind pe frati-su, s-a gandit sa-i imprumute viata cu nevasta cu tot. Mda... Tipa il omora, va dati seama!
  Personajele principale se descurca destul de bine cu un minus pentru Gellar care nu este cea mai convingatoare femeie indragostita. Per total, exista destule alte modalitati sa pierdeti o ora si jumatate insa daca sunteti fanii frenetici a lui Sarah Michelle, nu e chiar atat de rau. Nota 6. Parerea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu